Ruilen of retourneren

Is je aankoop toch niet wat je ervan had verwacht? Dit kan gebeuren. We geven daarom de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen terug te sturen. Wij kunnen je dan een vervangend product of het betaalde bedrag terugstorten.  Wil je weten hoe je retourneren gaat? Lees dan verder.

Voorwaarden

Vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om het bij ons te melden via het contactformulier.

Vanaf het moment dat je een melding via het contactformulier op onze site hebt doorgegeven, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen.

Je stuurt het artikel in originele staat en fabrieksverpakking terug naar ons.

Uitzonderingen

Zoals je zelf ook zult begrijpen, zijn er bepaalde artikelen die wij niet terug kunnen nemen. De volgende artikelen kun je dus helaas niet terugsturen:

• Producten die maar één keer kunnen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan screenprotectors. Als de verpakking ongeopend is, is er natuurlijk niets aan de hand.

• Producten die, buiten ons toedoen, beschadigd of incompleet zijn.

• Producten die vanuit hygiënisch oogpunt niet kunnen worden teruggenomen, zoals oordoppen. Hierbij geldt als de verpakking ongeopend is, dat het retour verzonden mag worden.

Ruilen of retourneren

1. Stuur ons een bericht via het contactformulier. Je ontvangt van ons een formulier.

2. Plaats de artikelen die je terug wilt sturen samen met het ingevulde formulier in de doos waarin wij je je bestelling hebben geleverd.

3. Adresseer de doos aan:
Phones24
Wirdumerdijk 17
8911 CB Leeuwarden

4. Controleer of je eigen adres niet meer leesbaar is en of er genoeg postzegels op de doos zitten.

5. Past de doos in een brievenbus, dan kun je hem gewoon in een brievenbus van PostNL deponeren. Is het pakket te groot voor een brievenbus, dan kun je de doos inleveren op een postkantoor.

6. Als wij je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail. Hierin leggen we ook uit wat de vervolgstappen zijn.

Winkelwagen
0