Over ons

Bij Phones24 ben je aan het juiste adres voor betaalbare tweedehands iPhones, iPads en daarnaast nieuwe bijpassende accessoires. Je ontvangt van ons volledig gecheckte en kwalitatief hoogwaardige producten. Behalve onze stijlvolle producten, zorgen we ook voor een goede service. Je profiteert van razendsnelle levering en deskundige medewerkers die bereikbaar zijn voor alle vragen.

Eerlijke prijzen

Wij van Phones24 vinden dat telefoonhoesjes en accessoires betaalbaar moeten zijn, ze zijn namelijk onmisbaar en spelen een grote rol in de bescherming en functionaliteit van jouw toestel, daarom vragen wij scherpe prijzen voor onze producten.

Een goede service

Een stijlvol aanbod en scherpe prijzen aanbieden is niet alles, met onze goede service kun je gerust zonder zorgen online shoppen. Onze deskundigen zijn op werkdagen en zaterdag telefonisch of per mail gedurende de dag goed te bereiken. U mag ons alles vragen! Op de contactpagina vind je hier meer informatie over.

Webshop keurmerk

Voor extra betrouwbaarheid en zekerheid voor alle consumenten zijn we aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat we goedgekeurd zijn en aan alle eisen voldoen om consumenten eerlijk en goed te kunnen bedienen. Dit houdt in dat je veilig kunt winkelen zonder je zorgen te hoeven maken over het betalen, retourneren of het ontvangen van je bestelde producten.

Heb je een klacht?

Wij van Phones24 streven naar succes en willen graag dat je tevreden bent. Heb je ondanks dat toch een klacht? Dan raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@phones24.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Winkelwagen
0